Лични финанси


Искате да се научите как да управлявате своите средства? Да си поставяте правилните финансови цели, да ги постигате и как парите да работят във ваша полза. Тогава този курс е точно за Вас!


В първата част на курса ще говорим в детайли за личните финанси. Какво са лични финанси? Как да структурираме личния си бюджет? Как да спестяваме разумно и каква част от парите си да инвестираме дългосрочно? Поставяне на точни и ясни финансови цели. Ще наблегнем и на практически казуси, с които всеки от нас се сблъсква в живота си.

 

Във втората част ще говорим какво значи кредитоспособност и как банките вземат решение да ни финансират или не. Дали да си купим жилище с кредит или да живеем под наем? Как да се подсигурим в пенсионна възраст и да защитим приходите си от инфлация в тези динамични времена.

Това са само малка част от темите, които ще разглеждаме по време на двудневното ни обучение. Създадохме този курс, защото смятаме, че е много важно човек да има добра финансова култура и е време да се образоваме повече по тази тема.

Лектори са Анастасия Силенски и Таня Златанова.


Таня Златанова има дългогодишен опит в областта на финансите и банковото дело на ръководни позиции. Завършила е Икономически университет Варна и е специализирала финанси в „Boston University School of Management“. В момента работи с индивидуални клиенти като кредитен консултант. Съветва успешно много хора и им помага да вземат правилните финансови решения за тях.

 

Анастасия се определя като щастлив човек. На 31г. е финансово свободна благодарение на 10 годишния си успешен опит в Мрежов Маркетинг като мениджър и треньор по продажби и личностно развитие. Успешен финансов консултант и застраховател в международна финансова компания. Завършила е Технически и Икономически университет, както и сертифициран курсист по Инвестиции на Finance Academy.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Продължителност: 24 и 25 февруари от 10-16ч.
Група: 10 човека
Форма на занятията: Присъствена
Цена: 250 лв.

При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме Ви!

 

Други обучения

Направи запитване